Är du på jakt efter en ny bil?

Vill du ha en ny bil? Idag finns det mängder av bilmärken att välja mellan, men ett smart val av bil är att köpa en Skoda. Det bästa du kan göra är att besöka en Skoda återförsäljare och testköra så får du själv se vad det är för bil vi pratar om. Skoda finns i flera modeller och storlekar, så du lär garanterat hitta en modell som du tycker om och som passar dig och dina behov. Skoda är ett bilmärke från Tjeckien som funnits i över 120 år. Här i Sverige har detta bilmärke funnits sedan 1955. Simply Clever är denna bils motto och det är just så det är med denna bil, det är enkelt! Skoda är en hållbar bil och dessutom är den skön att köra. Vill du hitta en bra Skoda återförsäljare? Då rekommenderar vi Michelsens Bil.

Köp en snygg Skoda hos Michelsens Bil

Michelsens Bil är en bilhandlare som du kan hitta på michelsensbil.se. Detta företag finns i Tomelilla och Ystad, Skåne. De är auktoriserade Skoda återförsäljare men även auktoriserade för märken som Volkswagen, Audi och Volkswagen Transportbilar. Om du vill ha en bilhandlare som är mån om dig som kund och ett tryggt bilköp så är Michelsens Bil rätt val. De har sålt bilar ända sedan 1933 då de startade sitt företag. Hos Michelsens Bil kan man även få service till din Skoda, så väl som att de servar bilar av märkena Volkswagen, Audi, Volkswagen Transportbilar Seat, BMW och Nissan.

18 jul 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Senaste inläggen:

För många motorcykelentusiaster i södra Sverige var Oves Motor i Olofström ett välkänt företag. De sålde motorcyklar och tillbehör samt hade en verkstad med samma typ av inriktning. I juni 2014 lämnade de dock in en konkursansökan. Enligt Sydöstran.se berodde detta på att de inte klarade av att betala sina skulder.

Sedan 1966 så har Oves Motor funnits i Olofström, Blekinge. Efter att ha satts i konkurs köptes företaget upp av Birger Rommedahl, mc-entusiast och ekonomisk konsult. Han valde att ta med sig företaget till Färjestaden på Öland eftersom han själv bor där. Rommedahl hade som plan när han övertog företaget att Oves Motor skulle gå tillbaka till sina rötter och efterlikna det det en gång var. Oves Motor finns på Facebook.

Vi hänvisar även till Nordendäck för allt som rör MC-däck och till Lidingö Rostskydd för rostskydd och rostlagningar. Du kan även hitta dina friktionsdäck på ABSWheels.

Idag handlar ovesmotor.se fortsättningsvis om bilar, MC och allt som hör till, även om bloggen inte längre har något med företaget Oves Motor att göra.