Leksaksbilar och arbetsfordon

Barn som intresserar sig för bilar, motorer och annat ska man uppmuntra. Det kan man göra genom att köpa leksaker på nätet som är av denna karaktär. På leksaker.se finns det till exempelvis mängder av leksaksbilar och leksakslastbilar. Vad sägs om leksaksbrandbilar, leksakssopbilar, leksaksgrävmaskiner och mycket mer. Med hjälp av dem kan barnen underhålla sitt intresse och kanske intresset håller i sig tills de är vuxna och kanske börjar jobba med något som har med bilar att göra. Att köpa leksaker på nätet är smidigt. 

Lego – bygg bilar och andra fordon

Det finns många andra kul saker på leksaker.se. Med lego kan man bygga nästan vad som helst. Här hittar du billigt lego, som kan byggas till fraktflygplan och byggfordon. De kommer med tekniska komponenter och det utvecklar barnens intresse för teknik. Med lego kan barnen göra små hus, figurer och mycket, mycket annat. Av lego kan barnen göra praktiskt taget vad som helst, det är bara fantasin som sätter gränser. Även vuxna fastnar gärna bland legobyggandet, och det är inte så konstigt, eftersom det är riktigt kul!

25 nov 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Senaste inläggen:

För många motorcykelentusiaster i södra Sverige var Oves Motor i Olofström ett välkänt företag. De sålde motorcyklar och tillbehör samt hade en verkstad med samma typ av inriktning. I juni 2014 lämnade de dock in en konkursansökan. Enligt Sydöstran.se berodde detta på att de inte klarade av att betala sina skulder.

Sedan 1966 så har Oves Motor funnits i Olofström, Blekinge. Efter att ha satts i konkurs köptes företaget upp av Birger Rommedahl, mc-entusiast och ekonomisk konsult. Han valde att ta med sig företaget till Färjestaden på Öland eftersom han själv bor där. Rommedahl hade som plan när han övertog företaget att Oves Motor skulle gå tillbaka till sina rötter och efterlikna det det en gång var. Oves Motor finns på Facebook.

Vi hänvisar även till Nordendäck för allt som rör MC-däck och till Lidingö Rostskydd för rostskydd och rostlagningar. Du kan även hitta dina friktionsdäck på ABSWheels.

Idag handlar ovesmotor.se fortsättningsvis om bilar, MC och allt som hör till, även om bloggen inte längre har något med företaget Oves Motor att göra.