MCmässan i Göteborg 2016

MC Mässans nya tema är Powersport. Det innebär att du som besökare kan njuta av inte bara Motorcyklar, Scootrar och Mopeder utan även av en rad andra fritidsfordon såsom Snöskotrar, ATV’s, Powerbikes, Quads och Vattenskotrar. Naturligtvis kan du även frossa i alla nyttiga och roliga tillbehör som gör din upplevelse ännu starkare. - MCmässan

Vartannat år kan man besöka MCmässan i Göteborg, ett Mecka för den som är intresserad av motorcyklar. Här finns det motorcyklar och tillbehör för alla, från veteranmotorcyklar till fordon som använts i Dakarrallyt. Nytt för i år var att man också hade med fritidsfordon som fyrhjulingar, snöskotrar och vattenskotrar.

Man kan fynda bland kläder och tillbehör, många företag är där och visar upp sig och har med sig sina produkter som är till försäljning och brukar ha väldigt förmånliga priser just på mässan. I år hittade jag en snygg retro T-shirt med ESSO i tryck samt en läcker hatt i skinn som passar till min rock när jag klivit av min Indian och tagit av mig hjälmen.

9 feb 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Senaste inläggen:

För många motorcykelentusiaster i södra Sverige var Oves Motor i Olofström ett välkänt företag. De sålde motorcyklar och tillbehör samt hade en verkstad med samma typ av inriktning. I juni 2014 lämnade de dock in en konkursansökan. Enligt Sydöstran.se berodde detta på att de inte klarade av att betala sina skulder.

Sedan 1966 så har Oves Motor funnits i Olofström, Blekinge. Efter att ha satts i konkurs köptes företaget upp av Birger Rommedahl, mc-entusiast och ekonomisk konsult. Han valde att ta med sig företaget till Färjestaden på Öland eftersom han själv bor där. Rommedahl hade som plan när han övertog företaget att Oves Motor skulle gå tillbaka till sina rötter och efterlikna det det en gång var. Oves Motor finns på Facebook.

Vi hänvisar även till Nordendäck för allt som rör MC-däck och till Lidingö Rostskydd för rostskydd och rostlagningar. Du kan även hitta dina friktionsdäck på ABSWheels.

Idag handlar ovesmotor.se fortsättningsvis om bilar, MC och allt som hör till, även om bloggen inte längre har något med företaget Oves Motor att göra.