När du behöver bilservice

För det mesta så fungerar bilen som den ska och du kan ta dig dit du behöver med den. Dock kan det vara så att en bil slutar att fungera eller går sönder. Du kan då behöva ta den till en bilverkstad och få service eller reparation på den. Det finns en bra bilverkstad i Kungsbacka som du kan vända dig till om din bil går sönder. Det bästa med denna verkstad är att de har en rullande jour. Det innebär att de kan komma till dig, där du står med din bil. Detta oavsett om din bil går sönder hemma eller ute på vägen. Du kan begära hjälp med punktering, däckbyten, AC-service och mycket mer genom att kontakta Kungsbackas fordonsjour. Du kan även välja att besöka dem på deras fasta bilverkstad. Om du behöver en årlig service så är även det något de kan göra åt dig.

Däckservice där du befinner dig

Det är inte alltid lätt att hinna med att byta däcken. Det dagliga livet kommer i vägen. Har du behov av däckservice i Göteborg så kan du vända dig till Kungsbackas fordonsjour. De kommer dit du är med sin mobila verkstad. De kan hjälpa dig med montering av däck, hjulbalansering, skifta däck och mycket mer. Så behöver du byta från vinterdäck till sommardäck eller tvärtom eller har på något annat sätt behov av hjälp med dina däck så kan du enkelt få hjälp av Kungsbackas fordonsjour

22 feb 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Senaste inläggen:

För många motorcykelentusiaster i södra Sverige var Oves Motor i Olofström ett välkänt företag. De sålde motorcyklar och tillbehör samt hade en verkstad med samma typ av inriktning. I juni 2014 lämnade de dock in en konkursansökan. Enligt Sydöstran.se berodde detta på att de inte klarade av att betala sina skulder.

Sedan 1966 så har Oves Motor funnits i Olofström, Blekinge. Efter att ha satts i konkurs köptes företaget upp av Birger Rommedahl, mc-entusiast och ekonomisk konsult. Han valde att ta med sig företaget till Färjestaden på Öland eftersom han själv bor där. Rommedahl hade som plan när han övertog företaget att Oves Motor skulle gå tillbaka till sina rötter och efterlikna det det en gång var. Oves Motor finns på Facebook.

Vi hänvisar även till Nordendäck för allt som rör MC-däck och till Lidingö Rostskydd för rostskydd och rostlagningar. Du kan även hitta dina friktionsdäck på ABSWheels.

Idag handlar ovesmotor.se fortsättningsvis om bilar, MC och allt som hör till, även om bloggen inte längre har något med företaget Oves Motor att göra.