Ny eller begagnad bil?


bil eller är det bättre att köpa en begagnad bil? Det finns fördelar och nackdelar med båda så sätt och valet handlar nog främst om hur tjock plånbok du har och hur mycket pengar du vill lägga på en bil. Det finns förvisso bilar du kan leasa om du vill låta bli att köpa en bil, men då står du med en kostnad varje månad. Om du funderar på att satsa på en helt ny bil, så är ju frågan vilket märke du ska satsa på? Mycket beror ju förstås på vad du har för körstil, hur mycket du kör varje dag och vad du ska ha bilen till. En bra bil, som många gillar är Peugeot. En auktoriserad säljare av Peugeot är Jonsson Bil.

Jonsson Bil

Om man bor i Örebro eller är i närheten så är det inte fel att kolla in Jonsson Bil. Hos dem finns det nämligen inte bara nya bilar utan de har även begagnade bilar till bra priser. Om du vill kan du kika på dem på bytbil.com, eller på Blocket eller på deras egen hemsida. Tänk på att du alltid bör testköra en bil, oavsett om du köper en ny eller en begagnad. Köper du en begagnad bil av Jonsson bil så får du en bil som är bra. Det går att köpa bra bilar av privatpersoner med så sett, men du har inte samma garantier.

12 jul 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Senaste inläggen:

För många motorcykelentusiaster i södra Sverige var Oves Motor i Olofström ett välkänt företag. De sålde motorcyklar och tillbehör samt hade en verkstad med samma typ av inriktning. I juni 2014 lämnade de dock in en konkursansökan. Enligt Sydöstran.se berodde detta på att de inte klarade av att betala sina skulder.

Sedan 1966 så har Oves Motor funnits i Olofström, Blekinge. Efter att ha satts i konkurs köptes företaget upp av Birger Rommedahl, mc-entusiast och ekonomisk konsult. Han valde att ta med sig företaget till Färjestaden på Öland eftersom han själv bor där. Rommedahl hade som plan när han övertog företaget att Oves Motor skulle gå tillbaka till sina rötter och efterlikna det det en gång var. Oves Motor finns på Facebook.

Vi hänvisar även till Nordendäck för allt som rör MC-däck och till Lidingö Rostskydd för rostskydd och rostlagningar. Du kan även hitta dina friktionsdäck på ABSWheels.

Idag handlar ovesmotor.se fortsättningsvis om bilar, MC och allt som hör till, även om bloggen inte längre har något med företaget Oves Motor att göra.