Oves Motor

MCmässan i Göteborg 2016

MC Mässans nya tema är Powersport. Det innebär att du som besökare kan njuta av inte bara Motorcyklar, Scootrar och Mopeder utan även av en rad andra fritidsfordon såsom Snöskotrar, ATV’s, Powerbikes, Quads och Vattenskotrar. Naturligtvis kan du även frossa i alla nyttiga och roliga tillbehör som gör din upplevelse ännu starkare. - MCmässan

Vartannat år kan man besöka MCmässan i Göteborg, ett Mecka för den som är intresserad av motorcyklar. Här finns det motorcyklar och tillbehör för alla, från veteranmotorcyklar till fordon som använts i Dakarrallyt. Nytt för i år var att man också hade med fritidsfordon som fyrhjulingar, snöskotrar och vattenskotrar.

Man kan fynda bland kläder och tillbehör, många företag är där och visar upp sig och har med sig sina produkter som är till försäljning och brukar ha väldigt förmånliga priser just på mässan. I år hittade jag en snygg retro T-shirt med ESSO i tryck samt en läcker hatt i skinn som passar till min rock när jag klivit av min Indian och tagit av mig hjälmen.

9 Feb 2016