Oves Motor

Två hjul - eller fyra?

Den som besöker denna blogg har i de allra flesta fall ett genuint intresse för motorcyklar, snabba fordon på två hjul. Motorcyklar är fantastiska, få saker klår känslan av att susa fram över vägarna och känna vinden mot hud och hår. 

Det finns dock många tillfällen då en bil är mer användbar än en motorcykel, särskilt om man behöver ett motordrivet fordon för sin dagliga transport. Vädret här i norr är inte direkt känt för att vara särskilt MC-vänligt året om. Om du är på jakt efter en ny bil, eller rättare sagt en begagnad bil, så vet vi precis var du bör påbörja jakten.

En bilhandlare med passion

Jonssons Bil är en bilhandlare med bas i Örebro. Det är en passionerad liten bilhandlare med många entusiastiska anställda samt en verkstad i direkt anknytning. Att köpa en begagnad bil ska inte vara en risktagning, man ska kunna handla den utan minsta oroskänsla eller rädsla för dolda fel. Genom att välja Jonssons Bil som handlare när du ska köpa en begagnad bil så försäkrar du dig mot obehagliga överraskningar. Jonssons Bil brukar dessutom ge en ettårig försäkring inkluderad i priset.

Det är en vänlig, flexibel och alltid tillgänglig bilhandlare du får när du väljer Jonssons Bil, och utbudet av bilar ändras hela tiden. Det som kännetecknar Jonssons Bil är utbudet av fina bilar samt den fantastiska service man får som kund, man blir behandlad på utmärkt sätt - precis som det ska vara. 

Så, om du tröttnar på din MC, eller bara behöver komplettera garaget med ett fordon på fyra hjul istället för två, så är det till Jonssons Bil du ska vända dig. Lycka till!

 

20 Apr 2016